Tula är nu 14 år och 10 mån och bor hos oss.

Stamtavla

F, ds, 2008-11-05

 

Stamtavla Sverak

 

Stamtavla PawPeds

 

Namngiven av min dotter

Tula kommer från Sagan om Isfolket av M. Sandemo.

Tula vår snöprinsessa är Internationell Champion!

Snart 15 år gammal har Tula fått lite Artros men med medicin har hon inte ont och hon klättrar och busar fortfarande. Vårt äppleträd är ett populärt lekställe. Tula är busig och vild men lyckas alltid se ut som om hon är nybadad.

När vi fick hem lilla Tula såg hon ut som en fladdermus med jätteöron. Nu har hon vuxit upp till en elegant och vacker kattdam. Som tur är har hon fortfarande barnasinnet i behåll och busar som en kattunge när prasseltunneln kommer fram. Tula har toppentemprament och blir väldig sällan arg. Hon gillar att träffa både människor och djur och älskar att åka bil och komma ut på äventyr.


Tulas mormor EC Ursula Dauria är bland det vackraste jag sett och det var via henne jag fann den fantastiska kullen hos Metsälinnan.´

 

Tula blev mamma till vår B-kull - "Blomsterkullen". Hon tog hand om de sex kattungarna med mycket kärlek och omtanke. Fargo, hennes trogne följeslagare, växte i rollen som extrapappa. År 2011 tog hon hand om de fem kattungarna i D-kullen "Drakar och Demoner" med lika stor omsorg.

 

Nu njuter vi av varje månad och år vi kan behålla vår vackra prinsessa. Tula och jag har en väldigt speciell kontakt. Hon har alltid pratat med mig med minspel och gester. Det är bara när jag verkligen är korkad och inte förstår som hon tar till rösten.

Vuxen Tula
Tula växer upp
Bilder från 0-3 månader