(kommentarer: 0)

S*Tunsji's Rammosdim

Rammosdim började veckan med fortsatt träning i koppel. Det går jättebra och han älskar att gå ut. Därefter tog vi in en ryggsäck och lät honom bekanta sig med den. Han gillar att sitta i ryggsäcken och tycker bara att det är spännande när vi bär den.

Senare i veckan blev det ett besök på mitt kontor. Rammosdim åkte bil för första gången (tillsammans med mamma såklart) och det gick bra.
Han lekte med mina arbetskamrater och utforskade kontoret. Med vår resekattlåda var det väldigt smidigt och enkelt.

Därefter var det dags för veterinärbesök med vaccination och chipmäkning. Det var väldigt spännande att vara hos veterinären och sprutorna klarade Rammodsim galant. Han väger hela 1,5 kg nu.

I helgen fick så Rammosdim en chipstyrd matlåda. Den lärde han sig snabbt att använda till mamma, Nazlis, förtrytelse. Nu kan hon (och de andra) inte längre stjäla Rammosdims kattungemat. Jag har aldrig varit med om en katt som lärt sig använda en chipstyrd låda så snabbt. Rammosdim är helt enkelt inte rädd för något. Han hoppar till och reagerar som en katt ska men sedan möter han modigt det "farliga" och visar att han är farligare.

 

Länk till Rammosdims sida

Tillbaka

Kommentarer

Lägg till en kommentar

Räkna ut 2 plus 3.